Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, säuerlich, geschält, in Stücken
- 500 g Kohlsprossen, halbiert
- 100 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 10 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 3 - 6 EL Sprossen, frisch (z. B. Radieschensprossen, Kresse)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Krautsuppe
55min
Kürbisgulasch
45 min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Maroni-Mandel-Creme
10min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1h 30min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50min