Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Ricotta
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 3 TL Kren, aus dem Glas
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Kartoffelstärke
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Topinambur, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Butterschmalz zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1631 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12 Std. 35 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 min
Velouté von Topinambur
30 min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40 min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1h
Quinoa-Giersch-Gratin
1h
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 min