Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Ricotta
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 3 TL Kren, aus dem Glas
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Kartoffelstärke
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Topinambur, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Butterschmalz zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1631 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Kürbissuppe mit Hirse
35 min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Lauwarmer Pastinakensalat
45min
Pastinaken-Apfel-Stampf
40 min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50min
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
50min
Velouté von Topinambur
30 min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h