Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
-
300
g Frankfurter Würstel, in Scheiben (5 mm)
of 300 g vegetarische Würstel, in Scheiben (5 mm) - 250 g Lauch, nur weiße Teile, in Ringen
- 300 g Karotten, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1600 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, in mundgerechten Stücken
- 2 Lorbeerblatt, getrocknet
-
4
TL Paprikapulver, rosenscharf
of 4 TL Paprikapulver, edelsüß -
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 4 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 - 4 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 519 mg
Alternatieve recepten
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1h 10min
Gemüsereis
40min
Gefüllte Tomaten mit Fisolensalat und Kurkumareis
1h 20min
Linseneintopf (XXL)
4 godz.
Pannonische Bohnensuppe
50min
Grüne Gemüsesuppe
35min
Sommer Bolognese Bowl
35min
Schneller Gemüsesuppentopf
40min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min