Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 250 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 250 g Suppengemüse (z. B. Karotte, Gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 TL Salz
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- 4 Eier
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 120 g Weizenmehl, universal
- 120 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1606 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 min
Sellerie mit Brot-Crumble
50 min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.
Rotkrautstrudel
1h 10 min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 min
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1h 5min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1 Std.
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 Std. 45 Min