Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 250 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 250 g Suppengemüse (z. B. Karotte, Gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 TL Salz
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- 4 Eier
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 120 g Weizenmehl, universal
- 120 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1606 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5 min
Flaumiger Lauchkuchen
2 godz.
Pikante Sterzschnitten
55min
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1 godz. 20 min
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1h 5 min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Bunte Ofen-Tortilla
1h 10min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Quinoa-Giersch-Gratin
1 godz.
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5 min
Rotkrautstrudel
1h 10min