Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Quinoa, rot
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1 cm)
- 6 Stängel Koriander, frisch, Blätter abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 80 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
-
240
g Lachsforellenfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
of 240 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm) - 1 EL Kapern, eingelegt
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Dorsch-Curry
35 Min
Buchweizen Bowl mit Rinderfilet und Käferbohnen
50min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1h 5min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Zandergulasch
45min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45 min