Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Radieschen, halbiert
- 120 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 80 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 500 g Käferbohnen, gegart und abgetropft (ca. 2 Dosen)
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 50 g Rotweinessig
- 150 g Rapsöl
- 4 EL Kürbiskernöl
- 4 EL Kürbiskerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2864 kJ / 685 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 651 mg
Alternatieve recepten
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 Std.
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 Min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40 Min
Paradeiskraut
35 Min
Bierkutschersalat
40 Min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1 Std.
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10 Min
Erdäpfel-Fisolen-Salat
1 Std.
Krautfleckerl
40 Min
Krautsuppe
55 Min
Liptauer
15 Min