![Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB275EB9-D061-4546-833D-A2B732EBB3BB/Derivates/33408405-56D1-4F23-9134-0C4A97CD85C2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Melanzani (ca. 250 g), in Scheiben (5 mm)
- ¾ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ Bund Dill, frisch, abgezupft
- 100 g Tortilla-Chips, vegan
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 400 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 4 EL Weizenmehl
- 2 EL Maisstärke
- 100 g veganer Frischkäse
- 1 TL Agavendicksaft
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Sonnenblumenöl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Melanzani-Pizzen
55 dk
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1 godz. 25 min
Süßkartoffelspaghetti mit Pesto
45min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 Std. 20 Min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 dk
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 Std. 20 Min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 dk
Pilzragout mit Fisolen
1sa
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min