Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto

Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
4 Portionen

Ingrediënten

Kürbiskernpesto
  • Kürbiskerne
    30 g
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Kürbiskernöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Zitronensaft
    1 TL
Polentaknöderl und Fertigstellung
  • Milch und 1 EL extra
    250 g
  • Wasser
    250 g
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Muskat, gemahlen
    1 Prise
  • Polenta
    130 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Weizenmehl, glatt
    4 EL
  • Frittierfett
    500 g
  • Sauerrahm
    4 geh. EL
  • Zitronensaft
    1 Spritzer

Voeding per 1 Portion

Calorieën 508 kcal / 2128 kJ
Eiwitten 14 g
Vetten 28 g
Koolhydraten 50 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 9.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...