Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Kürbiskernöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
Polentaknöderl und Fertigstellung
- 250 g Milch und 1 EL extra
- 250 g Wasser
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 130 g Polenta
- 2 Eier (Größe M)
- 4 EL Weizenmehl, glatt
- 500 g Frittierfett
- 4 geh. EL Sauerrahm
- 1 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1h 25min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1h 5min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1u.
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2u.
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1u.
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1u.
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20min