Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Kürbiskernöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
Polentaknöderl und Fertigstellung
- 250 g Milch und 1 EL extra
- 250 g Wasser
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 130 g Polenta
- 2 Eier (Größe M)
- 4 EL Weizenmehl, glatt
- 500 g Frittierfett
- 4 geh. EL Sauerrahm
- 1 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1h 25 min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50 min
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20 min
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6h
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1 Std.
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25 min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 Min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50 min