Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 - 180 g rote Paprika, in Stücken
- 30 g Tomatenmark
- 3 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 20 g Butter
- 200 - 250 g Karotten
- 200 - 250 g Erdäpfel, festkochend
- 910 g Wasser
- 200 g Speck, geräuchert
- 400 - 500 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose (oder vorgekochte Bohnen)
- 1 TL Speisestärke
- 1 - 1 ½ EL Essig
- 10 - 15 Zweiglein gemischte frische Kräuter (Majoran, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 200 - 250 g Sauerrahm, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krautsuppe
55 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2 Std. 10 Min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 Min
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2 Std.
Erfrischender Bohneneintopf
25 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min