![Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9F27BC9-F725-4086-BDE0-CF0EDC3D9851/Derivates/4AAB1EA7-1423-468E-A62E-1B8D5C21664B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Lebkuchen, vegan, in Stücken
- 300 g Kirschen aus dem Glas, 8 EL Kirschensaft
- 250 g Cashewsahne, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 Päckchen Sahnesteif, vegan
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- ¾ TL Lebkuchengewürz
- 4 EL Mandeln, gehobelt
- Zimt, gemahlen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1349 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4h 45 min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2h 30 min
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1 Std.
Apfel-Punsch
35 Min
Wurzelgemüsesalat essigsauer eingelegt
1h 10min
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Veganer Kirschen-Cheesecake
5h
Nuss-Kokos-Schnitten (vegan)
1h 15min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 Min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Soja-Bolognese
40 Min