Apparaten en accessoires
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 20min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Buchweizen250 g
-
Hirse125 g
-
Kartoffelstärke100 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
Buttermilch300 g
-
Wasser150 g
-
frische Germ zerbröselt10 g
-
KokosölRapsöl etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Brotgewürz1 - 2 TL
-
Salz1 - 2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
146 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
425 kJ /
102 kcal
Vetten
1 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Rockstar Kim
5 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2u. 30min
Brioche (glutenfrei)
2u. 50min
Kichererbsen-Cracker (glutenfrei, vegan)
30min
Apfel-Hirse-Frühstück
30min
Frühstücksbrot mit Trockenfrüchten
3u.
Der Goldhamster - das Vollkornbrot mit Samen und Kurkuma
16u.
Hirsenmehlbrot
1u. 45min
Dinkelbrot
17u. 25min
Proteinbrot
1u. 15min
Nurkorn-Brot
13u. 30min
Buchweizen-Knäckebrot
1u. 30min
Das Powerbrot
4u. 20min