Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
of 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maronipressknödel
1 godz. 50 min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Kichererbsen Masala
45min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40min
Linsen Dal mit Bulgur
45min
Orientalischer Brunch
1h 20min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1h 20min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1h 20min
Quinoa Taboulé
40min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12h 35min