Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
of 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dal Makhani
1h 15min
Palak Paneer mit Reis
45min
Babyfreundlicher Melanzani-Tahini-Dip
55min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Risonisalat mit Kohlpesto
50 min
Gerstenporridge
25min
Zuccini-Minz-Suppe und Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln (XXL)
1hod. 20min
Linsen Dal mit Bulgur
45min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1hod. 20min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1hod.
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min