Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
TM6 TM5

Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas

4.6 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

Roti (indisches Fladenbrot)

  • 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
  • 1 TL Salz
  • 2 TL Olivenöl
  • 250 g Wasser

Mangold Fenchel Füllung

  • 80 g rote Zwiebeln, halbiert
  • 2 EL Ghee, (siehe Tipp)
    of 2 EL Butter
  • 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
  • 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Chilipulver
  • 1 TL Garam Masala
  • ½ TL Kurkuma, gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2000 kJ / 477 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
80 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
3.3 g
Vezels
17.3 g
Natrium
801 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten