Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas

Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas

4.1 12 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

Roti (indisches Fladenbrot)
  • Weizen-Vollkornmehl etwas mehr zum Bemehlen
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl
    2 TL
  • Wasser
    250 g
Mangold Fenchel Füllung
  • rote Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Ghee (siehe Tipp)
    2 EL
    2 EL Butter
  • frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
    260 g
  • Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
    260 g
  • Salz
    1 TL
  • Chilipulver
    ½ TL
  • Garam Masala
    1 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 477 kcal / 2000 kJ
Eiwitten 18 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 80 g
Vezels 17.3 g
Verzadigd vet 3.3 g
Natrium 801 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...