Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmel, ganz
- 1 TL Senfkörner
- 3 ½ - 3 ¾ TL Salz
- 110 g Karotten
- 225 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- 225 g Butternusskürbis, geschält
- 20 g Essig
- 225 g Vollkornreis
- 1200 g Wasser
- 225 g Zucchini
- 225 g rote Paprika
- 100 - 150 g junge Salatblätter der Saison, gemischt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1191 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1sa
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1sa 20 dk
Buchweizen Bowl mit Rinderfilet und Käferbohnen
50min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 Min
Ratatouille Bowl und Süßkartoffel-Pommes
1sa
Asia Bowl mit marinierten Pilzen
40 dk
Mit Kichererbsen gefüllte Paprika und Bulgur (vegan)
35 dk
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Pilzragout mit Fisolen
1sa
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4u. 50min
Bowl mit Zartweizen, Gemüse und Rote-Rüben-Hummus
50min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1u. 35min