![Sous-vide Birnen mit Zimtsauce Sous-vide Birnen mit Zimtsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7803b9b2-45b1-4479-a083-7f3a21d8ff00/Derivates/4ee76e7f-f420-4233-afc7-53bb41608fa0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 614 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Chocoholics
1 Std.
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3h 40min
Karamellsauce
1h 30min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Karamellsauce
1h 30min
Crème Brûlée
3hod. 10min
Zwiebeln leicht anbraten
20 Min
Zwiebeln anbraten
25 Min