Sous-vide Birnen mit Zimtsauce

Sous-vide Birnen mit Zimtsauce

4.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Birnen (festfleischige Sorte), reif
    4
  • Zucker
    80 - 100 g
  • natürlicher Vanilleextrakt
    1 TL
  • Zimt, gemahlen
    1 ½ TL
  • Zitronensaft
    30 g
    1 gestr. TL Zitronensäure
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • Mandelblättchen
    4 - 6 EL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 3 mg
Eiwitten 0.6 g
Calorieën 614 kJ / 146 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...