Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 614 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1hod. 30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9h 30min
Zitronenkaramellsauce
45 min
Crème Brûlée
3 Std. 10 Min
Panna Cotta
3h 40min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2hod. 30min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Glühwein mit Orange
40 Min