Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce

Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce

3.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Jakobsmuscheln frisch, groß (ca. 500 g)
    12
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • natives Olivenöl extra mit Zitronengeschmack
    2 ½ EL
  • Wasser etwas mehr zur Kühlung
    1400 g
  • Eiswürfel
  • Butter
    2 ½ EL
  • Zitronensaft
    2 EL
  • Knoblauchzehen halbiert
    3
  • Zitronenschale, gerieben
    2 Prisen
  • Honig
    1 TL
  • Weißwein
    50 g
  • Thymian, frisch zum Garnieren
    3 Zweiglein
  • Meersalzflocken zum Garnieren
    1 Prise

Voeding per 4 Portionen

Calorieën 532 kcal / 2226 kJ
Eiwitten 56.6 g
Vetten 14.7 g
Koolhydraten 41.8 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Natrium 1804 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...