Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch, gehackt
of ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Glasierte Babykarotten
25 min
Artischocken sous-vide
50 min
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1u. 50min
Blunzenpackerl
50 min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 min
Garnelensalat mit Kiwi
15min
Smoky Aioli
15min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h