Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 Stängel Dille, frisch, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 400 g Gurken, entkernt, in Stücken
- 1 TL Salz
- 150 g griechisches Joghurt (10% Fett)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Estragonsenf
- 100 g Räucherforellenfilets, entgrätet, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 354 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 621 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarmer Avocado-Ei-Aufstrich
20min
Krautsuppe
55min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Salat Nicoise
40 Min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
Erdäpfel-Fisolen-Salat
1h
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15 min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min