Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 500 - 550 g Romanesco, in Röschen
- 35 - 40 g Weißweinessig
- 20 g Olivenöl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Zucker
- 1 TL Senf
- ½ - 1 rote Peperoni, entkernt, in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 menit
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min.
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 menit
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min.
Lauwarmer Pastinakensalat
45 min.
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 min.
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 min.
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1h 30min
Karotten-Gurken-Salat
15 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min