Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Butter
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
-
200
g Rote Rüben, roh, geschält in Stücken
of 200 g Rote Rüben, gekocht, in Stücken - 100 g Rotwein
- 3 TL Vanillezucker
- 200 g Sauerkraut
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- ½ Zimtstange
- 1 - 2 Birnen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Salz
- 30 - 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1576 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 931 mg
Alternatieve recepten
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 Min
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2h 20min
Neunkräutersuppe
25min
Fastensuppe
45 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Palatschinken mit Maroni und Buchweizen (glutenfrei)
1u.
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Mediterraner Oktopuseintopf
1u. 30min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Schneller Gemüsesuppentopf
40min