Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Butter
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
-
200
g Rote Rüben, roh, geschält in Stücken
of 200 g Rote Rüben, gekocht, in Stücken - 100 g Rotwein
- 3 TL Vanillezucker
- 200 g Sauerkraut
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- ½ Zimtstange
- 1 - 2 Birnen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Salz
- 30 - 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1576 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 931 mg
Alternatieve recepten
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8 Std. 45 Min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 phút
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 phút
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 phút
Aquafaba Pavlova
2u. 35min
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55 Min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1h
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 phút
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 phút
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 phút
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 Min