Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermentiertes Gemüse
- 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Senfkörner
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln
Kartoffelsalat
- 750 g Erdäpfel, festkochend, in mundgerechte Stücke geschnitten
- 500 g Wasser
- ½ Bund Petersilienblättchen, abgezupft
- 1 TL Dijon-Senf
- 30 g Olivenöl
- 30 g Essig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1106 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 837 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Erdäpfel-Kürbis-Gratin
1hod.
Marinierte Forellen mit Cherrytomaten und Karottenreis
1hod.
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 Std. 10 Min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Zander mit Apfel-Gemüse und Salbei
1hod.
Einfache Gemüsesuppe
40 Min
Menü: Tomatencremesuppe und Kohlrouladen mit Hirse und Champignonsauce
1h 40min
Gemüse-Sauerkraut-Salat (mit Gemüsestyler)
20 min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 Min
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45 min