Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermentiertes Gemüse
- 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Senfkörner
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln
Kartoffelsalat
- 750 g Erdäpfel, festkochend, in mundgerechte Stücke geschnitten
- 500 g Wasser
- ½ Bund Petersilienblättchen, abgezupft
- 1 TL Dijon-Senf
- 30 g Olivenöl
- 30 g Essig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1106 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 837 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1 Std.
Gemüse-Sauerkraut-Salat (mit Gemüsestyler)
20 Min
Rote Pizza mit Burrata, Melanzani und Zucchini
3h 45min
Gemüseaufstrich
1 Std.
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2h 40min
Italienischer Brunch
1 Std. 50 Min
Menü: Tomatencremesuppe und Kohlrouladen mit Hirse und Champignonsauce
1h 40min
Marokkanische Linsensuppe (XXL)
35min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min
Tomatencremesuppe (XXL)
40min