Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 500 g Wasser
- 800 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- 2 Bio-Zitronen
- 500 g Schwarzwurzeln
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Schlagobers
- 1 EL Kapern, eingelegt
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Speisestärke
- Pfeffer, frisch gemahlen, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1972 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 628 mg
Alternatieve recepten
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30 min
Hafaloab mit Kraut
1h 15min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10 min
Romanesco-Salat
1 godz. 45 min
Rotkraut
1h
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1h
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Neunkräutersuppe
25 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h