Compatibele versies
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Eier, hartgekocht, geschält
- 150 g Äpfel, in Stücken
- 180 - 200 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 TL Senf
- 30 g Leinöl
- 30 g Apfelessig
- 1 TL Honig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 100 g Löwenzahnblätter, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Frühlingszwiebel, mit grün, in feinen Ringen
- 200 g Ziegenweichkäse (z. B. Camembert)
- 1 - 2 TL Vollrohrzucker
- Gänseblümchen zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 godz.
Lauwarmer Pastinakensalat
45min
Selleriesalat
1 Std. 15 Min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10 dk
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35 min
Karotten-Gurken-Salat
15 min
Lauwarmer Krautsalat
10 dk
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min