Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 700 g Weißer Bierrettich, in Scheiben (1-2 cm)
- 15 g Senf, scharf
- 40 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 2 TL Zucker
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen, inkl. Grün
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 3 - 4 Radieschen, rot
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 371 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 min
Selleriesalat
1 Std. 15 Min
Erdäpfelsalat
1h
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1h
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Wintersalat
55min
Gelber Fisolensalat
40 min
Lauwarmer Krautsalat
10min