Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
of 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Tex-Mex-Eier im Förmchen
30min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45min
Flammkuchen mit Forelle
1h
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2h 35min
Himbeerpudding
35min
Omelettrolle mit Blattspinat
35min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1h
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min