Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
of 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40 dk
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25 dk
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 dk
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40 dk
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 dk
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 dk
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1h 5min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1sa 20 dk
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 dk
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1sa
Quinoa-Giersch-Gratin
1sa
Fenchelsalat mit Grapefruit
20 dk