Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
of 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 Min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 Min
Salat Nicoise
40 min
Erdbeercrumble mit Mandelsauce
50 menit
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1j
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1j 30 menit
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 Min
Quinoa-Giersch-Gratin
1j
Himbeerpudding
35 Min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min