Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, (siehe Tipp)
- 150 g Couscous
- 35 g Olivenöl
- 3 TL Salz
-
1
Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 300 g Wasser
- 1000 g Zucchini, Ø 6-10 cm (siehe Variante)
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 65 g Tomatenmark
- 50 g Mandelstifte, etwas mehr zum Bestreuen
- 600 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 10 g Honig
- 15 g Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Gefüllte Tomaten mit Fisolensalat und Kurkumareis
1h 20min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 godz.
Ölkarotten "Orient"
2h 40min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1h 20min
Eier in Dijonnaise
35 min
Mohn-Topfen-Knödel mit Zitronenjoghurt
3h
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min