![Karfiol-Salsiccia-Cannelloni Karfiol-Salsiccia-Cannelloni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9bea7c6f-383b-4920-9f3a-c93fd1d34a7c/Derivates/7670a0a5-ef86-488d-bd56-f1eade1b8874.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
- 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
- 700 g Tomaten, reif
- 125 g Mozzarella
- 10 g Olivenöl
- 150 g Ricotta
- 1 Ei
- 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Cannelloni
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Honig
- 2 Prisen Chili, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2176 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salat Nicoise
40min
Tomatentarte à la Provence
55min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4hod. 40min
Nussfisch
30min
Empanadillas mit Gemüse-Käse-Füllung
1h 10min
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1 Std. 30 Min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Bierkutschersalat
40min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Flaumiger Lauchkuchen
2h