Karfiol-Salsiccia-Cannelloni

Karfiol-Salsiccia-Cannelloni

4.1 25 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    500 g
  • Karfiol in kleinen Röschen
    400 g
  • Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
    250 g
  • Tomaten, reif
    700 g
  • Mozzarella
    125 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Ricotta
    150 g
  • Ei
    1
  • Thymian, frisch Blättchen abgezupft
    8 Zweige
  • Paprikapulver, geräuchert
    1 TL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Cannelloni
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Oregano, frisch Blättchen abgezupft
    3 Zweige
  • Honig
    20 g
  • Chili, gemahlen (optioneel)
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 2176 kJ / 519 kcal
Vetten 25 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...