Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Haselnüsse
- 70 g Semmelwürfel
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Eier (Größe M)
- 1 EL Milch
- ½ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g frische Fischfilets (z. B. Kabeljau, Wels, Saibling)
- 2 EL Limettensaft
- 1 - 2 EL Maisstärke zum Wenden
-
300
g Butterschmalz
of Frittierfett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Zandergulasch
45 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min