Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Eier, hart gekocht (siehe Tipp)
- 100 g Radieschen, in Scheiben
- 2 TL grüne Pfefferkörner, eingelegt
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 70 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Kräutersalz
- 1 ½ TL Dijonsenf
- ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 16 Scheiben Frühstücksspeck, dünn aufgeschnitten
- 20 g Apfelessig
- ½ TL Honig
- 200 g frischer Babyspinat
- 1 - 2 TL Kürbiskernöl zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käferbohnensalat
35 min
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 Std. 10 Min
Asia Vinaigrette
5 Min
Salat mit Speck und Apfel
20 min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Mortadella-Gurken-Salat
10 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 min