Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Eier, hart gekocht (siehe Tipp)
- 100 g Radieschen, in Scheiben
- 2 TL grüne Pfefferkörner, eingelegt
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 70 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Kräutersalz
- 1 ½ TL Dijonsenf
- ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 16 Scheiben Frühstücksspeck, dünn aufgeschnitten
- 20 g Apfelessig
- ½ TL Honig
- 200 g frischer Babyspinat
- 1 - 2 TL Kürbiskernöl zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Confierter Knoblauch
27 Std. 15 Min
Spinat-Pilz-Quiche-Cups
40 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3小时 20 分钟
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Crostini "Tricolore"
35 Min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Velouté von Topinambur
30 Min