Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Dinkelmehl
- 60 g Haferflocken
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 90 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 200 - 250 g Minigurken, in Stücken
- 80 - 90 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Scheiben Zitrone
- 400 g Forellenfilets, geräuchert, entgrätet
- 25 g Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 - 150 g frische Wildkräuter (z. B. Vogelmiere), grob geschnitten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 808 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Steirische Fischsulz
7h
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1 Std. 30 Min