Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ziegenfrischkäsemousse
- 6 Gelatineblätter
- 4 - 5 Stängel frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 100 g Schlagobers
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Gin
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 200 g Magertopfen
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 Prise gemahlener Kardamom
Erdbeer-Pfefferchutney
- 400 g frische Erdbeeren, geviertelt, etwas mehr zur Dekoration
- 120 g Gelierzucker 2:1
- 120 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 10 g Öl
- 1 EL eingelegter grüner Pfeffer
- ½ TL frisch gemahlener Pfeffer
- ½ TL Salz
- 30 g Apfelessig
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 EL Thymian, getrocknet
- ½ TL Ingwerpulver
- ¼ - ½ rote Chilischote, frisch, nach Geschmack, entkernt und in feinen Streifen
- 100 g Vogerlsalat
- frischer Thymian, Blättchen abgezupft, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierlikör mit Safran
2h 25 min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Melanzani-Rotwein-Relish
1 Std. 30 Min
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1 Std. 5 Min
Cranberry-Pecan-Frischkäsebällchen
10 Min
Zwiebelrelish
1h
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10 min
Fermentierte Salsa
168 Std. 20 Min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Sauce Tatare
15 Min