Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ziegenfrischkäsemousse
- 6 Gelatineblätter
- 4 - 5 Stängel frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 100 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Gin
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 200 g Magertopfen
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 Prise gemahlener Kardamom
Erdbeer-Pfefferchutney
- 400 g frische Erdbeeren, geviertelt, etwas mehr zur Dekoration
- 120 g Gelierzucker 2:1
- 120 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 10 g Öl
- 1 EL eingelegter grüner Pfeffer
- ½ TL frisch gemahlener Pfeffer
- ½ TL Salz
- 30 g Apfelessig
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 EL Thymian, getrocknet
- ½ TL Ingwerpulver
- ¼ - ½ rote Chilischote, frisch, nach Geschmack, entkernt und in feinen Streifen
- 100 g Vogerlsalat
- frischer Thymian, Blättchen abgezupft, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 godz. 50 min
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1 godz. 5 min
Paprika Tricolore im Glas
1h 10min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2u. 40min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Süßer Marillensenf
55min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505h 10 min
Crème Brûlée
3 Std. 10 Min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20 min
Kernölmayonnaise
10 min