Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Gelatineblätter
- 20 g frischer Kren, geschält, in Scheiben
- 320 g Schlagobers
- 50 g weißer Wermut
- 220 g Forellenfilets, geräuchert, ohne Haut, entgrätet, in Stücken
- 250 g Magertopfen
- 1 - 2 TL Zitronenschale, gerieben, nach Geschmack
- 4 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 550 g Gurken, geschält, entkernt, in Stücken
- 1 ½ TL Feinkristallzucker
- 1 ½ TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt
- 24 Stück Salzgebäck (z. B. Knabber-Fischli) zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Steirische Fischsulz
7h
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min