Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Salz, unjodiert
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Melanzani, streifig geschält, in Stücken
- 400 g Melanzani
- 160 g Rohrohrzucker
- 80 g Wasser
- 900 - 1000 g Rotwein (siehe Tipp)
- 50 g Rotweinessig
- 30 g frischer Ingwer, geschält, gehackt
-
¼
TL Zimt, gemahlen
of ¼ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" - 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2010 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haselnuss-Orangen-Creme
55min
Zwetschkenessig mit Schwips
1sa
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
55min
Ingwersalzpaste
30 dk
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 min
Cumberland-Senf-Sauce
1sa 15 dk
Kürbisketchup
2h 5min
Kirschenchutney
1h 5min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55min
Powidl
8 Std.
Zitroniges Minzöl
55min
Ribisel-Apfelessig
4h 20min