Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Salz, unjodiert
- 30 g Paprikapulver, scharf
- 10 g Fenchelsamen, ganz
- 10 g Bockshornkleesamen
- 20 g Koriandersamen, ganz
- 10 g Kreuzkümmel, ganz
- 10 g Kardamomkapseln
- 1 Zimtstange, halbiert
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 15 g Knoblauchzehen, geschält, halbiert
- 100 g frische Kurkumawurzeln, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 60 g Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2650 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 godz. 20 min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 godz. 40 min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13h 10min
Gewürzpaste Asia Style
1h
Oliventapenade mit Walnüssen
40 min
Zwiebelrelish
1h
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26 Std.
Korma Paste
1h 15min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min