Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g Olivenöl
- 85 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 85 g Blutorangensaft
- 25 g Balsamico-Essig
- 1 EL Honig
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 600 g Wasser
- 800 g Rote Rüben, roh, geschält, geviertelt, in Scheiben (3 mm)
- 1 Bio-Blutorange, halbiert, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Haselnüsse
- 200 g junger Mangold (oder Salatmischung)
- 100 g Schafskäse, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Salat Nicoise
40min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Rotkraut
1 godz.
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10 min
Kren, milchsauer vergoren
72 Std. 25 Min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1 godz.
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 min