Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g Senfkörner, gelb
- 1 TL Fenchelsamen, ganz
- 1150 g Birnen, reif, geschält, geviertelt, entkernt (siehe Tipp)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 4 Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 100 g Zucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 120 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 20 g Senfkörner, braun (bzw. schwarz)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 929 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Süßer Marillensenf
55 Min
Zitronensalzpaste
10 Min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1 Std. 5 Min
Feigensenf
55 Min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Marillen-Karotten-Chutney
1684h
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Ingwersalzpaste
30 Min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min