Birnen-Rosmarin-Senf

Birnen-Rosmarin-Senf

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
7 Schraubgläser

Ingrediënten

  • Senfkörner, gelb
    90 g
  • Fenchelsamen, ganz
    1 TL
  • Birnen reif, geschält, geviertelt, entkernt (siehe Tipp)
    1150 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    40 g
  • frischer Rosmarin Nadeln abgezupft
    4 Zweige
  • Zucker
    100 g
  • Salz, unjodiert
    1 TL
  • Apfelessig (mind. 5 % Säure)
    120 g
  • Senfkörner, braun (bzw. schwarz)
    20 g

Voeding per 1 Schraubglas

Calorieën 221 kcal / 929 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 5 g
Koolhydraten 40 g
Vezels 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...