Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 grüne Paprika, in Stücken (à ca. 200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert (à ca. 60 g)
- 1 ¼ TL Salz
- 1 ½ EL Olivenöl
- 2 gelbe Paprikaschoten, geachtelt (à ca. 200 g)
- 2 rote Paprika, in Stücken (à ca. 200 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Frischkäse
- 150 g Naturjoghurt (3,6% Fett), cremig
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 6 - 12 Scheiben Chorizo (1 mm)
- Paprika, gemischt, in Stücken, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 915 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Räucherforellenmousse mit Gurke
2u. 40min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15 min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Crostini "Tricolore"
35 Min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Thunfischpâté
4h 20min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Lachstatar auf Avocadomus
15min