Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Fenchel, in Stücken (siehe Tipp)
- 200 g Mangofruchtfleisch, reif, in Stücken (siehe Tipp und Variation)
- 1 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Olivenöl
- 400 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (2 cm, siehe Tipp)
- ½ TL Maisstärke
-
2 ½ - 3
TL gelbe Currypaste
of 2 ½ - 3 TL rote Currypaste - 80 - 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Wasser
- 3 EL Kokosflocken
- 250 g Naturjoghurt
- Chilifäden zur Dekoration (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1554 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 Min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 Min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Kokoscurry mit Huhn
45min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Garnelensalat mit Kiwi
15 Min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30 min
Hendlcurry mit Pfirsich
55 Min