Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 700 g Wasser
- 10 g Butter
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Maisgrieß
- ½ - 1 EL Tomatenflocken (siehe Variation) (optioneel)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 35 g Olivenöl
- 5 - 8 Knoblauchzehen
- 2 Hühnerflügel (à ca. 80-100 g)
- 400 - 500 g Hühnerkeulen, ohne Haut, mit Knochen (Ober- und Unterkeulen gemischt)
- 50 g Tomatenmark
- 2 - 3 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 400 g Hühnerbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- ¾ TL Salz
- 150 - 180 g Artischockenherzen, in Öl, abgetropft
- 150 - 200 g Oliven
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 3 TL Kapern, eingelegt
- 200 g Rotwein
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 EL Aceto Balsamico
- 1 TL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3219 kJ / 768 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Zandergulasch
45 min
Mediterraner Oktopuseintopf
1h 30 min
Coq au vin
3h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1h 20 min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min
Kalbsrahmgulasch
1h
Boef Stroganoff
50min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40 min