
Apparaten en accessoires
Salat mit Speck und Apfel
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Camembert (mild), in Stücken100 g
-
Cidre, trocken25 g
-
Apfelessig25 g
-
Salz¼ TL
-
Schlagobers80 g
-
Speck, geräuchert in Streifen100 g
-
Äpfel entkernt, in Scheiben200 g
-
gemischter Blattsalat (z. B. Batavia, Letucce, etc.)150 - 200 g
-
Pfeffer, gemahlen1 - 2 Prisen
Voeding per 1 Portion
Calorieën
260 kcal /
1086 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Frische Salate
24 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk