Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Babyspinat, frisch
- 70 g rote Zwiebeln, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 500 g Schweinefilet, sehnenfrei
- ¾ - 1 ¼ TL Salz und 2-3 Prisen für das Filet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 2-3 Prisen für das Filet
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 500 g Linsen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 200 g Wasser
- 1 - 2 EL Balsamico-Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1909 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Süß-saure Fleischbällchen Bowl
30min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 Min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50min
Boef Stroganoff
50min