Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Koriander, Basilikum), Blättchen abgezupft
- ¼ TL Salz
- 30 g Mandeln
- ¼ - ½ Chili, frisch, entkernt
- 60 g Sojasauce
- ½ Knoblauchzehe
- 1 - 2 TL Honig
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 3 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1500 g Wasser
-
2
Hendlbrustfilets, ohne Haut (à ca. 250-300 g), in Stücken (4 cm)
of 600 g Hühneroberkeulen, ohne Haut, ausgelöst, in Stücken (4 cm) - 1 - 2 Lauchstangen (à 160-200 g)
- 5 - 6 getrocknete Tomaten
- 250 g Spinat, frisch
- 250 g Mie-Nudeln, grob gebrochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Pad Thai mit Huhn
30 min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 min
Zandergulasch
45 min
Süß-saure Fleischbällchen Bowl
30 min
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min
Kokoscurry mit Huhn
45 min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Boef Stroganoff
50min
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1h
Hendlgulasch mit Pilzen
35min