Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Größe M)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 TL Olivenöl, zum Einfetten
- 100 g Feta, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 - 70 g Schlagobers
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 400 g Blattspinatwürfel, TK
- 4 Cocktailtomaten
-
2
EL Tomatenpesto
of 2 EL Ajvar - 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käse-Omelette mit Spinat
30 min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55 min
Omelette mit Spargel und Erbsen
20 min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 min
Käsespätzle
45 min
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 min
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Gemüseragout aus dem Varoma mit Omelette
30 min
Nudelsalat mit Karotte, Apfel und Nuss
40 min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h