Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tintenfische, ganz, mittelgroß, jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
- 20 g Semmelwürfel
- 5 g Petersilienblätter
- 10 g Weißwein, trocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 1400 g Wasser
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schlagobers
- 2 Prisen Safran, etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 521 mg
Alternatieve recepten
Lauwarme Schokoladen-Küchlein aus dem Eier-Pochierer
50 Min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Risotto (XXL)
40 Min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Menü: Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenpudding mit Zitronensirup
2 Std. 20 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6 Std. 30 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Salzburger Nockerl
30 Min