Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce

Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Tintenfische, ganz, mittelgroß jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
    2
  • Petersilienblätter
    5 g
  • Semmelwürfel
    20 g
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Weißwein, trocken
    10 g
  • Olivenöl
    2 EL
  • Wasser
    1400 g
  • Parmesan in Stücken
    30 g
  • Schlagobers
    50 g
  • Safran etwas mehr zum Garnieren
    2 Prisen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 229 kcal / 958 kJ
Eiwitten 23 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 6 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 5 g
Natrium 521 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...