Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindsragout
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Würfeln (2 cm)
- 170 g Rotwein
- 160 g Portwein, rot
- 1 TL Salz
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- 200 g Rinderfond
- 15 g Butter, in Stücken
Polenta und Kohlrabi
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Polenta, grob (Bramata)
- 3 Stück Kohlrabi, geschält (ca. 750 g)
- 3 - 4 EL Weizenmehl
- 2 Eier, verquirrlt
- 150 - 200 g Panko Paniermehl
Fertigstellung
- 1 l Frittierfett
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- 100 g Gemüsefond (siehe Tipp)
- 1 EL Maisstärke
- ½ Bund Dill, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3223 kJ / 770 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 9306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Pestokruste, Cherrytomaten und Schwammerlrisoni
1h 50min
Kimchi-Jalousien
40min
Gefülltes Curry-Hähnchen-Brot
2h 45min
Bratwurst-Tomatensugo sous-vide
2h 25min
Erdäpfelbuns mit süßer Bohnen-Mohn-Fülle
1h 45min
Kräuterstelzen
2 Std.
Rote Pizza mit Burrata, Melanzani und Zucchini
3 Std. 45 Min
Gebackene Erdäpfelpüree Monster
2h 5min
Lungauer Topfentascherl
2h 30min
Bangkok-Hot-Dog
45min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5h