Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindsragout
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Würfeln (2 cm)
- 170 g Rotwein
- 160 g Portwein, rot
- 1 TL Salz
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- 200 g Rinderfond
- 15 g Butter, in Stücken
Polenta und Kohlrabi
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Polenta, grob (Bramata)
- 3 Stück Kohlrabi, geschält (ca. 750 g)
- 3 - 4 EL Weizenmehl
- 2 Eier, verquirrlt
- 150 - 200 g Panko Paniermehl
Fertigstellung
- 1 l Frittierfett
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- 100 g Gemüsefond (siehe Tipp)
- 1 EL Maisstärke
- ½ Bund Dill, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3223 kJ / 770 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 9306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20min
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1h 15min
Zitronengras-Rindfleisch-Salat
30min
Bibimbap-Burrito
1h
Katsu-Schnitzel mit gebackenen Kartoffeln, Wasabi-Dill-Dressing und Weißkohlsalat
50min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50min
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
1h 30min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40 min
Maroniweckerl
10 Std.
Selleriehirse mit Hühnerbällchen und Endiviensalat
1h 15min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1h 45min