Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 2 Zweiglein Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
- 9 Salbeiblätter, frisch
- 500 g Putenbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- 2 Bio-Zitronen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 5 g Senf
- 6 Prisen Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
- 1 EL Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 180 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Coq au vin
3h
Menü: Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenpudding mit Zitronensirup
2 godz. 20 min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 godz. 10 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 min
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min