Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
TM6

Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein

4.1 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Olivenöl
  • 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
  • 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
  • 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
  • 80 g Rotwein
  • ¼ TL Zucker
  • 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
  • 1 TL Salz
  • ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
  • 2 TL frische Rosmarinnadeln
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • 30 g Zitronensaft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2243 kJ / 536 kcal
Eiwitten
26 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
45 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten