Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Geröstete Leber
30 min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Coq au vin
3h
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 godz. 10 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk
Apfelkren
40 min