Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Dille, frisch
- 20 g Petersilienblätter
- 40 - 50 g Apfelessig
- 80 g körniger Senf
- 3 Schweinekoteletts (à ca. 180 g), 1,5 cm dick
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 80 g Knollensellerie, geschält
- 150 g grüne Äpfel, je nach Größe, entkernt
- 150 g Chicorée
- 40 g Sauerrahm
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco sous-vide
13 godz.
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 Std. 10 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Grüne Pfeffersauce
20 min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1h
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min