Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Salz, unjodiert
- 200 g Butterschmalz, in Stücken
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1793 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch dünsten
20min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Confierter Knoblauch
27 Std. 15 Min
Älpler Flädle
30min
Tomatenketchup
1h 15min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Gedünstete Zwiebeln und Knoblauch
10min
Almbutter
40min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Knoblauchgrundstock
1 Std.
Semmelbrösel
5min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min