![Zwiebelschmelze Zwiebelschmelze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06A2A891-8747-4B29-8A8E-81E1AB991997/Derivates/6408f360-75cf-4668-aee6-bc5602c6911c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Salz, unjodiert
- 200 g Butterschmalz, in Stücken
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1793 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
French Dressing
5 min
Zwiebeln anbraten
25min
Heidelbeerjoghurt
13h
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Schalotten anbraten
25min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Sauce Soubise
30min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 Std. 15 Min
Bröselknödel
40min