Apparaten en accessoires
Zwiebelschmelze
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert1000 g
-
Salz, unjodiert20 g
-
Butterschmalz in Stücken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
1793 kJ /
428 kcal
Vetten
44 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Selbst gemacht! Würzig & pikant
32 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16u. 45min
Semmelbrösel
5min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2u. 10min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Naturjoghurt
12u.
Semmelknödel
50min
Knoblauchgrundstock
1u.
Ingwer-Knoblauch-Paste
10min