Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 800 g Rinderfilet (Rindslungenbraten) (4 x 200 g, Dicke 3 cm)
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g natives Olivenöl extra
- 250 g Melanzani in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 204 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Ossobuco sous-vide
13u.
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min