Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise

Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Rinderfilet-Steaks (3 cm dick)
    4
Heurige Erdäpfel und Spargel
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • heurige Erdäpfel in Stücken (2-3 cm)
    600 g
  • grüner Spargel geschält (siehe Tipp)
    800 g
Sauce Béarnaise, Rindsmedallions und Fertigstellung
  • Estragon, frisch abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
    4 - 5 Zweige
  • Schalotten halbiert
    80 g
  • Weißweinessig
    80 g
  • Butter in Stücken
    250 g
  • Eidotter
    6
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    4 Prisen
  • Butterschmalz zum Braten

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1379 mg
Eiwitten 39 g
Calorieën 4937 kJ / 1179 kcal
Vetten 85 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...